luciaz' eeterij  - 06 137 183 41

luciaz' eeterij

Programma kookstudio herfst 2018

Aanschuifdiner vrijdag 23 november

 

De aanschuiftafel is informeel, huiselijk en bourgondisch.
1 menu, 3 gangen; samen eten, delen, ontmoeten en contact maken.

Wie meekijkt en helpt bij het uitserveren, krijgt tips en trucs van de kok.

Voor- en nagerecht wordt per persoon uitgeserveerd en is altijd een verrassing.
De hoofdschotel wordt elke keer bekend gemaakt en komt in mooie schalen op tafel.
Incl. consumpties en koffie/thee na.

 

 

 

 

 

Kaasfondue avond - zaterdag 10 november

 

Goede kazen gesmolten in goede wijn, meer is het niet. En zó lekker en gezellig. Wij maken de traditionele fondue met Zwitserse kazen maar vergeten ook de Friese kazen niet zoals Tynjetaler en Nylander.

 

In de gezellige ontvangstruimte van de kookstudio dippen we de herfst blues weg, met lekker brood en smaakvolle groentjes.

Incl. consumpties en koffie/thee na.

 

Minimaal 10 - maximaal 14 personen - inloop vanaf 18.00 uur  €29,50 p.p.

 

 

Kinderkookles - woensdagen 7, 14, 21 en 28 november

 

Voor kinderen van 8 t/m 12 jaar (groep 5 t/m 8).

Zelf aan de slag in een grote keuken om je eigen maaltje te leren koken.

In 4 lessen behandelen we 4 thema's waarmee een complete maaltijd gemaakt kan worden; soepen, groente & vlees of stamppotten & vlees, pastasauzen en toetjes.

 

Minimaal 6 - maximaal 10 kinderen - 14.30 – 16.30 uur €60,00 p.p. voor 4 lessen

Workshops op zondagmiddag

 

Tapas maken - zondag 18 november

 

Met de Spaanse hapjes kun je eindeloos variëren in smaakcombinaties en opmaak. Wij bereiden klassiekers en originele hapjes, ontdekken verrassende manieren om de gerechtjes op te dienen en eindigen aan tafel om met een goed glas de gerechten te proeven.

Incl. recepten & consumpties

 

Minimaal 8 - maximaal 15 personen - 14.00 – 16.30 uur  €35,00 p.p

 

 

 

 

Pasta maken - zondag 9 december

 

We gaan zelf pasta maken in verschillende vormen en met verschillende vullingen en sauzen. Met z'n allen rond de grote werkbank, krijgt u uitleg en daarna gaat u zelf aan de slag.

Onder het genot van een mooie wijn, besluiten we de middag met een proeverij van de gerechten.

Incl. recepten & consumpties

 

Minimaal 8 - maximaal 15 personen - 14.00 – 16.30 uur  €35,00 p.p

 

 

 

 

High Wine (wijn proeverij) - zaterdag 15 december

 

In aanloop naar de Kerst, wijn proeven in combinatie met kleine hapjes met kaas, vlees, vis of groente. Welke wijn past bij welke smaak?

Elkaars mening horen, ideeën op doen voor het kerstdiner en plezier maken inéén.

 

 

Minimaal 10 - maximaal 20 personen - 20.00 -22.00 uur  €27,50 p.p.

 

 

Als je allergieën of speciale dieetwensen hebt, kan ik daar beperkt rekening mee houden. Geef ze vooral door bij je aanmelding.

Aanmelden kan via het inschrijfformulier, de mail of telefoon: 06 - 137 183 41.

 

 

Klik hier voor de volledige agenda

Niets is leuker dan samen met anderen gerechten bereiden en tegelijkertijd nieuwe ideeën en vaardigheden opdoen.

Luciaz' Eeterij

 

Luciaz’ eeterij is een bijzondere kookstudio in Echten, Friesland. De moderne keuken is voorzien van alle apparatuur die u ook thuis voorhanden heeft.

 

Zo kunt u de gerechten die we in de Kookstudio maken, ook gemakkelijk thuis maken.

 

Want dat is het doel van luciaz’ eeterij; gasten laten zien en ervaren dat koken met verse (biologische) ingrediënten, zonder pakjes en zakjes leuk en makkelijk is.

 

Kookstudio luciaz’ eeterij is een informele kookstudio waar plezier hebben in koken centraal staat. In de ongedwongen sfeer van de kookstudio voelt iedereen zich snel op zijn gemak.

De intieme keuken versterkt het gezamenlijk werken, leren en plezier maken.

 

 

 

 

Lucia Zwaanenburg

 

Koken, lesgeven, groepen mensen begeleiden en coachen, zo wat termen die op mij van toepassing zijn.

Mensen (jong of oud) laten zien en ervaren dat koken leuk en ontspannen is, dat maakt mij blij.

 

Ik laat je ontdekken dat je van mooie producten heerlijk gerechten kunt maken en je veel meer kunt dan je zelf dacht.

Van elke kookworkshop, kookles of diner maak ik, samen met jullie een feestje.

 

Na gedane arbeid genieten van de zelfbereide gerechten maakt een kookworkshop compleet.

Onze semi-professionele keuken staat in een landelijk gelegen oude Friese boerderij. De kookstudio is goed bereikbaar met de auto ( 5 minuten van de A6) en het openbaar vervoer.

 

De groepsgrootte is minimaal 6 en maximaal 15 personen. De workshops duren ongeveer 4 uur, gezellig natafelen is daarbij inbegrepen. De aanvangstijden kunnen variëren.

U kunt de kookstudio ook inschakelen voor vergaderingen en teambuildings-sessies.

Ik bespreek graag met u uw wensen en verwerk de ideeen tot een totaal-programma.

 

U kunt de hele week boeken bij luciaz’ eeterij.

naar boven